Hierbij informatie van de alternatieve actie van Agractie  waaraan P. Bos veevoeders een bijdrage heeft geleverd : kuubkisten op 100 locaties door Nederland. In de bijlage een flyer met meer informatie en een foto van een van de kuubkisten. Vriendelijk verzoek om deze informatie nog niet verder te verspreiden.

Boer & Bestuurder Debat op vrijdag 16 oktober 2020

Vrijdagmiddag 16 oktober vindt een serie spraakmakende debatten plaats over de ‘Toekomst van de Nederlandse Landbouw’, tussen kopstukken uit de politiek en de agrarische sector.

Locatie: Pakhuis de Zwijger te Amsterdam, aanvang 13:00 uur.

 

Deze debatten zouden oorspronkelijk plaatsvinden tijdens de Boer&Burger Brunch, die in centrum Rotterdam gepland was, op dezelfde datum tijdens de Dutch Food Week die loopt van 10 t/m 17 oktober. Om deze debatten toch voor iedereen toegankelijk te maken, wordt deze middels een livestream uitgezonden en zijn deze beperkt bij te wonen. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor bezoekers, vooraf reserveren via actie@agractie.nl. Het debat is ook digitaal te volgen via www.agractie.nl of de Facebookpagina van Agractie.

 

Debatten

Jaco Geurts (CDA) vs Hennie de Haan (NVP)

Johan Vollenbroek (MOB) vs Mark van den Oever (FDF)

Laura Bromet (GroenLinks) vs Bart Kemp (Agractie Nederland)

Tjeerd de Groot (D66) vs Jan-Cees Vogelaar (St. Mesdagfonds)

Helma Lodders (VVD) vs Joris Lohman (Foodhub)

 

Meer informatie hierover is in de bijgevoegde flyer te vinden.