Commercieel Adviseur kalveren/ vleesvee

 

P. Bos veevoeders is fabrikant en leverancier van kwalitatief hoogwaardige mengvoeders op maat aan de rundvee-, varkens- en pluimveehouderij. Ons bedrijf is opgericht in 1894 en gevestigd in Ederveen. We zijn een familiebedrijf dat beschikt over een hecht team van ongeveer 30 medewerkers die samen met de veehouders zorgdragen voor een optimaal bedrijfsresultaat. Kenmerkend voor onze organisatie is de open, informele cultuur en de mentaliteit van aanpakken. We baseren onze relatie met afnemers op kwaliteit, betrouwbaarheid en een deskundige begeleiding. Ter aanvulling van ons huidige team zijn wij op zoek naar een: Commercieel Adviseur kalveren/vleesvee.

 

Functieomschrijving

Als Adviseur kalveren/vleesvee ben je dé gesprekspartner voor de ondernemers in de vleesveehouderij (rosékalveren, roodvleesproductie). Je adviseert en ondersteunt ze op technisch en economisch gebied, informeert ze over actuele zaken en ontwikkelingen op het vakgebied (voeding, gezondheid) en doet voorstellen ter verbetering daarvan. In de allereerste plaats vind je het belangrijk dat je klanten perfecte resultaten behalen. Je legt nieuwe contacten met potentiële klanten en werkt nauw samen met een ervaren collega. Je onderhoudt goede relaties met diverse partners in de sector en denkt mee over productontwikkelingen en het te voeren beleid van de organisatie.

 

Functie-eisen

  • Je beschikt over een Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een agrarische opleiding;
  • Je hebt affiniteit met de vleesveehouderij;
  • Je wilt meer leren over veevoeding en bedrijfsvoering in de kalveren/vleesveehouderij;
  • Je spreekt de taal van de agrarische ondernemers;
  • Je bent energiek, gedreven en kunt zelfstandig werken;
  • Je bent commercieel en legt makkelijk contact.

 

Ben jij voor ons de adviseur kalveren/vleesvee specialist?

Denk jij dat jij de juiste kwaliteiten bezit en gedreven genoeg bent om bij ons aan de slag te gaan? Voor meer informatie over de functie kun je bellen naar René Vreeswijk via 06-22108104. Je cv en motivatie kun je mailen naar r.vreeswijk@agrifoodcareer.com.