De Biologische sector zal de komende jaren verder groeien. Door de inflatie staat de sector tijdelijk onder druk, maar gezien de constante groei van afgelopen jaren en de politieke doelstellingen is onze verwachting dat de vraag naar biologische voeders verder zal stijgen.

Door een samenwerking aan te gaan met Arvesta kunnen we optimaal gebruik maken van de kennis van de biologische grondstoffenmarkt en kunnen we gebruik maken van een moderne volledig biologisch gecertificeerde fabriek.

De fabriek in Balgoij is volledig geautomatiseerd en voorzien van een moderne multicracker en vloeistofdoseerinstallatie, hierdoor kan optimaal ingespeeld worden op wensen van de klant op het gebied van kwaliteit en voerstructuur.

Met deze stap krijgen we meer  regie op voersamenstellingen en optimalisatie van voeders en hiermee meer grip op prijs en kwaliteit. In onze optiek is dit nodig om de beste resultaten bij klanten te kunnen realiseren. We kijken met vertrouwen vooruit naar de  samenwerking met Arvesta.

De komende tijd zullen we ons assortiment biologische voeders, die in de markt gezet worden onder de naam PB-Vitaal, verder optimaliseren.  Onze adviseurs  gaan graag met u in gesprek omtrent deze ontwikkeling binnen P. Bos veevoeders.

Inmiddels is het eerste voer uitgeleverd aan een aantal van onze klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert Bos, directeur van P. Bos veevoeders, tel. 06-55763093.