Vitaal vooruit betekent:

  1. Optimale darmgezondheid aan de hand van maatwerk voeders
  2. Efficiënte groei
  3. Robuuste biggen met een laag sterftecijfer

Voor onze biggenvoeders gebruiken we uitsluitend de beste kwaliteit grondstoffen. De speen- en opfokvoeders onderscheiden zich door de samenstelling en structuur. Dat is de basis voor maximale diergezondheid en vlotte groei.

Nieuw: StructoBlend

Varkens zijn kritische dieren. Feitelijk eisen ze maar één ding: een constante voersamenstelling met voldoende vezels. En dat vertaalt zich in rustig gedrag en optimale prestaties. Daarvoor hebben wij een innovatief concept ontwikkeld waarbij we kosten besparen, de benutting van kwetsbare grondstoffen vergroten en de juiste structuur behouden. Ook dát noemen we ‘vitaal vooruit!’

Onze voersoorten

OptiPres is ons voerconcept voor varkens. De grondstoffen voor deze voeders malen en/ of walsen we enkelvoudig. Daarna wordt het onder hoge druk en een milde hittebehandeling geconditioneerd. Per grondstof kunnen we vooraf vaststellen hoe fijn we willen malen of walsen. Het doel is om hiermee de gezondheid én de prestaties van uw dieren te verbeteren. Dat betekent concreet; een goede darmgezondheid, betere voerbenutting en een vlottere groei. 

OPTI Solide voeders

Veilige speen- en opfokvoeders. Optimale darmgezondheid.

OPTI Efficïent voeders

Geconcentreerde speen- en opfokvoeders. Scherpe voerbenutting en de hoogste groei.

OPTI Rendement voeders

Opfokvoeder, scherpe prijs en voerkosten drukken.

Uw adviseurs

Wij werken bij P. Bos Veevoeders als varkensspecialisten en vinden het een uitdaging om de resultaten van uw bedrijf te verbeteren. Dat doen we door goed naar de dieren te kijken, goed naar u te luisteren en een scherpe analyse van uw bedrijfssituatie te maken. Op basis van wederzijds vertrouwen creëren we samen met u vooruitgang van uw bedrijf. ‘Vitaal vooruit!’ noemen wij dat.

Jan van Ommeren

Jan van Ommeren

Varkensspecialist

Pieter Bos

Pieter Bos

Varkensspecialist en -nutritionist