Vitaal vooruit betekent:

  1. Weinig uitval en vitale ontwikkeling
  2. Maximale groei of melkgift
  3. Uitgebalanceerde premix
  4. Uniformiteit en kleur in de stal en aan de haak

Alleen de beste kwaliteit grondstoffen gebruiken wij voor de productie van schapenvoeders. Want dat is de basis voor gezonde dieren.

Polderlam

P. Bos veevoeders is trotse partner van Polderlam BV. Door een sterk groeiende vraag naar lamsvlees, bieden wij nieuwe kansen voor schapenhouders. Deze houden ooien voor de productie van lammeren die passen binnen het Polderlam concept. Hierbij staat centraal:

  • Een hoge vitaliteit
  • Hoge uniformiteit
  • Een kwalitatief hoogwaardig stukje vlees

Naast werkplezier liggen er volop mogelijkheden om een rendabele tak te ontwikkelen op uw bedrijf. Advies en begeleiding wordt door P. Bos veevoeders verzorgd.
Ziet u ook kansen? Neem dan vrijblijvend contact op met Henk Jan Schuurman, of kijk voor meer informatie over Polderlam op www.polderlam.nl

Onze voersoorten

Voor alle levensfasen van een schaap bieden wij specifieke voeders. Daarnaast is maatwerk mogelijk.

Lammeren

Een start, groei en afmest brok of meusli.

Schapen

Een standaard, lacto en energie brok.

Maatwerk

Voor wat betreft kopergehalte, nierstenen of andere wensen is altijd maatwerk mogelijk.

Uw adviseur

Als schapenspecialist is het voor ons een uitdaging om de resultaten van uw bedrijf te verbeteren. Dat doen we door goed naar de dieren te kijken, goed naar u te luisteren en een scherpe analyse van uw bedrijfssituatie te maken. Op basis van wederzijds vertrouwen creëren we samen met u de vooruitgang van uw bedrijf. ‘Vitaal vooruit!’ noemen wij dat.

Henk Jan Schuurman

Henk Jan Schuurman

Schapenspecialist