P. Bos veevoeders is een écht familiebedrijf met een rijke historie in veevoeding. Vanaf de start in 1894 is ons doel om voer te produceren ‘waar meer in zit en meer uitkomt’. En dat is nog steeds verankerd in onze werkwijze. Al noemen we het vandaag de dag ‘vitaal vooruit!’ Door steeds voorop te lopen met kennis en technische innovaties, kunnen we vandaag én in de toekomst meerwaarde bieden aan onze klanten.

Op basis van onze jarenlange ervaringen én de kennis van nu, ontwikkelen we voerlijnen waarbij diergezondheid voorop staat. Onze moderne fabriek in Ederveen is volledig toegerust op de productie van kwaliteitsvoer. Jaarlijks produceren we ongeveer 150.000 ton voer. De bedrijfsvoering is erop gericht dat we snel kunnen inspelen op specifieke klantwensen.

Betrouwbare samenwerking

Bij goed voer hoort een goed advies. Onze deskundige adviseurs leveren een praktisch advies dat aansluit op de bedrijfsvoering van de veehouder. Want we zijn betrokken en kénnen onze klanten. Onze werkwijze levert, samen met het vakmanschap van de veehouder, optimale prestaties van de dieren én meer werkplezier voor de boer.

We zijn betrouwbaar, komen afspraken na en doen op een eerlijke manier zaken. We willen goed zijn voor onze klanten maar zeker ook voor onze leveranciers. Het resultaat van deze aanpak zien we terug in de lange en oprechte relaties met veehouders en leveranciers. Daar werken we hard voor en zullen dat altijd blijven doen.

Kwaliteit/certificaten

Over de kwaliteit van voer en voer maken, zijn we het snel eens: we streven naar het hoogst haalbare. Die verantwoordelijkheid nemen wij in het belang van onze klanten, maar zeker ook naar onze omgeving. Een voerleverancier maakt immers deel uit van de voedselketen. Duurzaam produceren en voedselveiligheid garanderen is één van onze taken. Om dit te borgen, zijn wij aangesloten bij de meest gangbare kwaliteitssystemen en keurmerken. Zo zijn we GMP+ gecertificeerd, deelnemer aan Secure Feed én voldoen we aan de voorwaarden voor KAT en VLOG.