Het gebruik van dierlijk eiwit in de legpluimveehouderij is sinds vorig jaar weer toegestaan. Inmiddels zijn we al ruim een half jaar in staat om in onze eigen fabriek  legmeel te produceren  met dierlijk eiwit. Welke voordelen zitten hieraan en welke kansen biedt dat voor u als pluimveehouder? Graag informeren we u over de laatste ontwikkelingen op dit gebied en maken we graag nader kennis op donderdag 21 september om 20.00 uur bij gasterij de Molenhoeve te Hoogeveen.

Programma

19.45 uur: Inloop
20.00 uur: Opening en welkom
20.15 uur: René de Looff – ‘ Introductie P. Bos veevoeders en een kijkje in de technische aanpassingen in onze fabriek’

20.30 uur: Ir. Carine van Vuure, Manager Nutrition & regulatory affairs bij Darling ingredients – ‘Verwerkt Dierlijk Eiwit als duurzaam pluimveevoer ingrediënt’
21.00 uur: Pauze
21.15 uur: Robert Bos – ‘Praktische toepassing van dierlijk eiwit in legpluimveevoeders’
21.30 uur: Jan van Esch, hoofd kwaliteit, G Kwetters & Zn BV ‘Hoe in spelen op de recente vragen van retailers m.b.t. gebruikte grondstoffen in voer’
22.00 uur: Buffet

Locatie: Gasterij De Molenhoeve, Echtenseweg 15, 7909 HV, Hoogeveen

U wilt toch ook ‘vitaal vooruit!’ met uw pluimveebedrijf? Meld u dan snel aan via onderstaande formulier.

Aanmelden informatieavond

Naam(Vereist)

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van dierlijk eiwit bij legpluimvee.