Vacature Rundveespecialist

Functieomschrijving

Als Commercieel Rundvee Specialist ben je dé gesprekspartner voor de ondernemers in de melkveehouderij. Je adviseert en ondersteunt ze op technisch en economisch gebied, informeert ze over actuele zaken en ontwikkelingen op het vakgebied (voeding, gezondheid) en doet voorstellen ter verbetering daarvan. In de allereerste plaats vind je het belangrijk dat je klanten perfecte resultaten behalen. Je legt nieuwe contacten met potentiële klanten en werkt nauw samen met ervaren collega’s. Je onderhoudt goede relaties met diverse partners in de sector en denkt mee over productontwikkelingen en het te voeren beleid van de organisatie.

Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een agrarische opleiding;
Beschikt over een bestaand netwerk in de melkveehouderij;
Je bent een commercieel en overtuigende persoonlijkheid;
Energiek en zelfstandig
In het bezit van een rijbewijs

Arbeidsvoorwaarden

In de rol als Commercieel Rundvee Specialist krijg je alle ruimte om nieuwe melkveehouderij bedrijven als klant aan te laten sluiten. Daarnaast stap je in een klein betrokken team waarmee meteen duidelijk wordt dat de lijnen naar zowel collega’s als klant kort en persoonlijk zijn. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed en overeenkomstig met de zwaarte van de functie.

Over P. Bos veevoeders

P. Bos Veevoeders is een familiebedrijf met een rijke traditie en een groot aantal vaste klanten. We zijn vertegenwoordigd in de diersectoren: Rundvee-, Varkens- en Pluimveehouderij. Intern hebben we korte lijnen, en de sfeer en omgeving is informeel. De kernwaarden van het bedrijf zijn: betrouwbaar, loyaal, kwaliteit en ondernemersgeest.

Heb je interesse?

Neem contact op met René de Looff,
Tel. 06 – 55 76 30 94
Mail: rdelooff@pbosveevoeders.nl